कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आणो है लिरिक्स | Keertan Ki Hai Rat Baba Aaj Thane Aano Hai Lyrics

Keertan Ki Hai Rat

Keertan Ki Hai Rat Baba Lyrics In Hindi

कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आणो है ,
थाने कोल तो निभाणो है ,
दरबार साँवरियाँ ऐसो सज्यो प्यारो , दयालु आप हो,
सेवा में साँवरिया सगला खड्या थारे , हुकुम बस आपको,
सेवा में धारी - सेवा में धारी, म्हाने आज बिछ जाणो है,
थाने कोल तो निभाणो है,
कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आणो है ,
थाने कोल तो निभाणो है ॥

कीर्तन की बारी कीर्तन करां जमकर ,
प्रभु क्यों देर करो,
वादो थारो बाबा कीर्तन करां जमकर ,
प्रभु क्यों देर करो,
भजनां सू थाने,
भजनां सू थाने के म्हाने आज रिझाणो है,
थाने कोल तो निभाणो है,
कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आणो है,
थाने कोल तो निभाणो है ॥

जो कुछ बण्यो म्हाझू अर्पण प्रभु सारो ,
प्रभु स्वीकार करो, 
नादान से गलती होती ही आई है ,
प्रभु मत ध्यान धरो,
नन्दू साँवरिया नन्दू साँवरिया थारो दास तो पुरानो है,
थाने कोल तो निभाणो है ॥

Keertan Ki Hai Rat Baba Lyrics In English

Keeratan Ki Hai Rat Baba Aaj Thane Aano Hai,
Thane Kol To Nibhano Hai,
Darbar Sawariya Aiso Sajyo Pyare,
Dayalu Aap Ho,
Seva Me Sawariya Sagla Khadya Thare,
Hukum Bas Aapko,
Seva Me Dhari, Seva Me Dhari,
Mhane Aaj Bichh Jano Hai,
Thane Kol To Nibhano Hai.

Keeratan Ki Hai Rat Baba Aaj Thane Aano Hai,
Thane Kol To Nibhano Hai.

Keeratan Ki Bari Keerata Kara Jamkar,
Prabhu Kyu Der Karo,
Vaado Tharo Baba Keeratan Kara Jamkar,
Prabhu Kyu Der Karo,
Bhajana Soo Thane,
Bhajana Soo Thane Ke Mhane Aaj Rijhno Hai,
Thane Kol To Nibhano Hai,
Keeratan Ki Hai Rat Baba Aaj Thane Aano Hai,
Thane Kol To Nibhano Hai.

Jo Kuch Banyo Mhajhoo Arpan Prabhu Saro,
Prabhu Sweekar Karo,
Nadan Se Galti Hoti Hi Aayi Hai,
Prabhu Mat Dhyan Dharo,
Nandoo Sawariya, Nandoo Sawariya,
Tharo Das To Purano Hai,
Thane Kol To Nibhano Hai.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url